Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to set up Tenda Nova mesh for wired backhaul - MW5, MW6, etc.
Witam was wszystkich. mając mieć jakość, że narysowana przeze mnie instalacja będzie dobrze i wydajnie działać. Mam 5 zestawów, które ponumerowałem AE. Czy każdy do pierwszego MW6 będzie połączony kabel -prawdopodobnie LAN? Czy jeśli naprawdę wszystkie MW6 zostaną zresetowane, wystarczy dodać do aplikacji pierwszej A1, czy rzeczywiście do połączenia się jeszcze dwie A2 i A3? Kiedy dodam B1 do B2 i B3 też nagle się dotrze? W tej chwili coś się zmieniło i zerwałem prowadzenie, a sieć działa bardzo wolno. Czy powinienem wyposażyć mostek lub DHCP?

Google Translate Wrote:Hello everyone. having the quality that the installation I drew will work well and efficiently. I have 5 sets that I numbered AE. Will each one be connected to the first MW6 by cable - probably LAN? If really all MW6s are reset, is it enough to add the first A1 to the application, or really two more A2 and A3 to connect? When I add B1 to B2 and B3 will it suddenly arrive too? At the moment something has changed and I have broken the lead and the network is very slow. Should I equip bridge or DHCP?

Attached Files Image(s)

Reply

Messages In This Thread
RE: How to set up Tenda Nova mesh for wired backhaul - MW5, MW6, etc. - by dodge3 - 04/05/2023, 09:50 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)